Anneloes werkt als energieke en enthousiaste procesbegeleider en adviseur aan een toekomstbestendige wereld. De energietransitie is een van de grootste uitdagingen van dit moment, die de leefomgeving van ons allemaal beïnvloedt. De uitdaging is groot, maar de energietransitie is niet de enige opgave die we hebben in Nederland. Welke opgaven spelen er nog meer naast de energietransitie in het gebied? Hoe kun je die met elkaar verbinden voor een beter resultaat? Daarbij betrekt ze de samenleving.

Met haar nuchtere instelling, overtuigingskracht en een gezonde dosis humor brengt Anneloes mensen met verschillende ideeën samen. Het doel is voor haar niet dat iedereen het met elkaar eens is, maar wel dat partijen elkaar begrijpen en samen op zoek gaan naar een oplossing.

Als onafhankelijk en deskundig adviseur begrijpt ze politiek-bestuurlijke processen en ziet ze kansen waar anderen problemen zien. Door het combineren van haar vaardigheden als procesbegeleider en haar kennis over de energietransitie, zet Anneloes mensen met verschillende belangen aan tafel om samen met hen te werken aan een duurzame wereld.

anneloes.vandergun@overmorgen.nl
06 1055 9753

LinkedIn
Ik werk aan de thema's warmtetransitie

Berichten van Anneloes