Over Morgen is een dynamisch bureau met energieke ruimdenkers en versnellers. Wij bieden zichtbare oplossingen voor een betere en toekomstbestendige leefomgeving. Dit zijn oplossingen met een blijvende maatschappelijke impact.

 

Wij werken aan toekomstbestendige gebieden, (nieuwbouw)wijken, bedrijventerreinen, binnensteden en buitengebieden. Van binnenstedelijke transformatie tot het ontwikkelen van duurzame woonwijken en van regionale gebiedsprogramma’s tot herbestemming van vastgoed. We bundelen de krachten van mensen en organisaties met ambities in de leefomgeving. We organiseren samenwerking, ondersteunen bij investeringsbeslissingen, brengen inzichten met onze toepassingsgerichte informatieproducten en realiseren programma’s, plannen en projecten. We pakken de regie, zetten de koers uit en versnellen. Maar we kijken elke dag opnieuw of die koers in de praktijk goed uitpakt. We brengen energie, pakken verantwoordelijkheid, zijn vastberaden en vasthoudend en denken buiten de gebaande paden. Wij willen méér achterlaten dan alleen een projectresultaat.

 

Om onze opdrachtgevers ook Over Morgen te blijven verrassen met nieuwe inzichten zijn we op zoek naar een stagiair(e) die met ons meedenkt over het versnellen van de woningbouwopgave. Tijdens een meewerkstage van ongeveer 5 maanden geven we hier graag samen invulling aan.

 

Een stageplek voor jou!

Op dit moment werken wij voor verschillende opdrachtgevers aan een van de meest actuele vraagstukken van dit moment: hoe versnellen we de woningbouwproductie? Wij zijn op zoek naar een masterstudent die met ons meedenkt en meedoet. Jouw onderzoek zou bijvoorbeeld kunnen gaan over de sleutelfactoren die versnelling brengen in onze woningbouwopgave. Zijn dit sleutelfactoren in duurzame woonconcepten, organisatie en samenwerkingsfactoren en/of het slim verbinden van opgaven? Welke successen zijn er al geboekt en welke lessons learned kunnen we gebruiken in onze advisering? Uiteraard staan we ook open voor jouw ideeën. Als dit onderwerp je aanspreekt dan gaan we heel graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden.

 

We zijn op zoek naar een Masterstudent, bij voorkeur in de afronding van de studie die impact wil maken. Relevante studies zijn bijvoorbeeld Planologie, Sociale Geografie, Milieu- en Maatschappijwetenschappen, Vastgoedstudies, Transitiemanagement, Bouwkunde en Innovatiewetenschappen. Tijdens de stage besteed je een deel van de tijd aan het doen van onderzoek, het andere deel laten we je ook kennismaken met het werk van Over Morgen in lopende opdrachten.

 

Interesse?

Stuur een motivatiebrief met daarin de mogelijkheden die jij ziet voor het invullen van de stage en jouw CV naar info@overmorgen.nl ter attentie van Maarten de Vries met als onderwerp: “Stage versnellen woningbouwopgave”. Heb je vragen dan kun je ook op dit mailadres terecht.