Zon & wind.

Energie is er altijd, Over Morgen helpt je er slim gebruik van te maken. De energietransitie is overal en energie-opwek met zon- en windenergie is een manier om snel en zichtbaar resultaat te verkrijgen en bij te dragen aan een meer duurzame wereld.

Op het gebied van zon en in het bijzonder zonneparken helpt Over Morgen gemeenten en provincies om zonnepark-klaar te worden, is aanspreekpunt voor externe initiatieven en contracteert voor gemeentegronden zonneparkontwikkelaars. Over Morgen heeft ook haar eigen zonnepark ontwikkeld (Zonnepark Apeldoorn) en kent de wereld van zonneparken dus als geen ander adviesbureau.

Op het gebied van wind helpt Over Morgen bij de ontwikkeling van windmolenparken door advies over ruimtelijke inpassing, het betrekken van bewoners bij de ontwikkeling, slimme constructies voor financiële participatie, inrichten van omgevingsfondsen, contractering en vergunningverlening. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van meerdere windmolenparken in Nederland. Zo werken we aan twee windmolenparken die zijn ontstaan door een burgerinitiatief en helpen we ook bij het mogelijk maken van het Windpark Zeewolde, één van de grootste windprojecten op land.

Simple Share Buttons