Voor het einde van het jaar breidt ons team uit met versterking op bewonerscommunicatie, energieprojecten en financiën op het terrein van gebiedsontwikkeling. Lees hieronder het verhaal van Ferdinand Michiels, Jade Oudejans en Freek Vossen.

 

Sinds 2007 is Ferdinand actief als financieel-strategisch adviseur op het terrein van duurzame gebiedsontwikkeling en samenwerkingen. Hij is gedreven in zijn vak en ondersteunt opdrachtgevers van analyse tot besluitvorming. Hij schrijft regelmatig artikelen over thema’s binnen gebiedsontwikkeling. In de komende jaren gaat hij zich vooral bezighouden met de financiële aspecten van de ‘energietransitie’ (zon, warmte & wind) in relatie tot ruimtelijke ontwikkeling, omdat op dat vlak daadwerkelijk een maatschappelijke impact kan worden gerealiseerd. Ook gaat hij zich verder verdiepen in de ruimtelijke impact van duurzame (elektrische) mobiliteit.

 

Jade ziet de warmtetransitie als één van de grootste uitdagingen van dit moment. Ze wil deze samen met alle betrokken partijen een stukje minder ingewikkeld maken. Ze is een enthousiaste verbinder en houdt ervan om complexe zaken begrijpelijk te maken voor iedereen. Bij HIER bracht ze de warmtetransitie dichtbij mensen en in 2016 werd ze verkozen tot een van de Duurzame Jonge 100. Naast een brede ervaring in de duurzaamheid heeft Jade kennis op het gebied van bewonerscommunicatie. Belangrijk want iedereen in Nederland zal de komende jaren gaan ervaren wat het betekent om aardgasvrij te worden.

 

Freek werkt met hart en hoofd aan het versnellen van de energietransitie. Hij is een sociale projectmanager en analytisch sterke adviseur met ervaring in onder andere energiebesparing, warmte en windenergie gerelateerde projecten en oplossingen. Hij is in zijn element wanneer hij verschillende belangen kan samenbrengen om een project verder te concretiseren of zelfs op te schalen.

 

Ben je ook geïnteresseerd in een rol binnen ons bureau? Bekijk hier de vacatures.

Gepubliceerd: 16-11-2017