Vernieuwen, innoveren en in beweging blijven is binnen de ruimtelijke ontwikkeling noodzakelijk. Zo ook bij ons bureau. Daarom investeren we graag in jong talent dat ons team komt versterken. Vanaf februari verwelkomen wij drietal starters: Robin Ammerlaan, Lianne Hulsebosch en Daniël van Staveren. Graag stellen we onze nieuwe collega’s aan je voor.

Robin is een fanatieke creatieveling die zich zowel vormgever, als data analist laat noemen. Met een achtergrond in landschapsarchitectuur en geo-informatie staat het landschap bij Robin centraal. In een tijd waarin we meer data inwinnen dan we raad mee weten, is het zijn uitdaging om de juiste informatie te verbeelden en daarmee tot nieuwe inzichten te komen.

Met haar multidisciplinaire kennis over ruimte en energie zet Lianne zich graag in om de verbinder tussen complexe opgaven te zijn. Ze werkt daarom het liefst in een dynamisch omgeving, waar concrete en innovatieve ideeën voor een duurzame leefomgeving een gezamenlijk doel krijgen.

Daniël heeft een bouwkundige achtergrond met een brede oriëntatie op energie-gerelateerde vraagstukken. Hij ziet het als een uitdaging om visies en ideeën te vertalen naar nieuwe oplossingen. Zo worden nieuwe ideeën realiteit.

Ben jij ook geïnteresseerd in een baan bij Over Morgen? We groeien hard en zijn op zoek naar jou! Bekijk de actuele vacatures.

Gepubliceerd: 17-02-2017