Over Morgen breidt steeds verder uit. We verwelkomen wederom twee jonge collega’s in ons team: Tom van Goeverden en Tabitha Mann.

Tom is planoloog met passie voor data. Hij is gedreven om data in te zetten voor een beter begrip van onze leefomgeving. Maatschappelijke vraagstukken oplossen in een multidisciplinaire omgeving past bij zijn brede interesse. Tom kan daardoor antwoord bieden op diverse vragen en bedenkt met gemak creatieve oplossingen voor datavraagstukken binnen de ruimtelijke ordening.

Dromen realiseren met lef en actie die een directe impact op kwaliteit van leven hebben is wat Tabitha drijft. Met een praktische aanpak en een creatieve ondernemersgeest vertaalt zij ideeën naar concrete actie en realiteit. Procesmanagement, strategie en marketing behoren ook tot haar skills-set. Als spin in het web zorgt zij voor het soepel laten samenkomen van alle disciplines en taken.

Ben je net als Tom en Tabitha geïnteresseerd in een rol binnen ons bureau? Wij zijn aan het werven voor een bedrijfseconoom en data scientist! Bekijk hier de mogelijkheden.

Gepubliceerd: 12-06-2017