Over Morgen en New Business Radio gaan samen content produceren. Met als thema’s: innovaties en duurzame oplossingen. We vullen elkaar op deze thema’s zo goed aan dat een partnership een vanzelfsprekende stap is voor ons. Hoewel een samenwerking met radio niet het eerste is waar je aan denkt bij een adviesbureau. Maar dat is juist Over Morgen. Internetradio is de toekomst, dus de ontwikkelingen gaan snel. Bij Over Morgen vinden we het leuk om mee te varen op trends en ontwikkelingen en maken we graag impact hiermee binnen ons werkveld.

“Bij een innovatief bedrijf als Over Morgen zien we nieuwe online platformen en ontwikkelingen altijd als kans om samen met onze klanten tot nieuwe oplossingen te komen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. We omarmen dan ook een initiatief als New Business Radio en sluiten ons graag aan als partner van dit station. Wij zijn transparant over onze kennis en inzichten en New Business Radio biedt ons, en onze klanten en relaties, de mogelijkheid om met een frisse blik thema’s als elektrisch vervoer en herbestemming van vastgoed met een breder publiek te delen en hierover te discussiëren,” aldus onze directeur Kathleen Wellink.

Wie weet nodigen we jou binnenkort wel uit om mee te praten op locatie of in de studio. Er is nog zoveel te vertellen, delen en leren! Meer informatie vind je  op www.newbusinessradio.nl!

Gepubliceerd: 01-07-2015