Wij doen mee aan het Low Car Diet 2017

Datum

03 / 2017

Contactpersoon

Over Morgen
Over Morgen
033 30 36 800 | mail

Tags

elektrische mobiliteit

Over Morgen is maandag 27 maart gestart met het Low Car Diet, de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland. Tijdens het Low Car Diet ontdekken we als bedrijf, in strijd met overige bedrijven en deelnemers, verschillende duurzame reisopties en flexibel werken.

Voorafgaand begin van de wedstrijd hebben alle deelnemers een nulmeting ingevuld. Op basis van het huidige mobiliteitspatroon, wordt de uitstoot per deelnemer bepaald. Vervolgens wordt iedereen uitgedaagd om een maand lang zo schoon en gezond mogelijk te reizen. Het bedrijf dat de meeste verandering laat zien op basis van de nulmeting (de stand van zaken voor deelname aan de wedstrijd) wint.

Over Morgen gelooft in een duurzame leefomgeving. Wij adviseren over, stimuleren en faciliteren de energietransitie in Nederland. De ambitie is uitgesproken om duurzaamheid een integraal onderdeel te laten vormen van het bedrijf. Een belangrijk onderdeel hiervan is ons eigen mobiliteitsgedrag. In 2013 is gebleken dat 85,5% van de CO2 uitstoot werd veroorzaakt door mobiliteit. Sindsdien is er al veel veranderd, we rijden meer elektrisch en ook het OV en fietsen worden gefaciliteerd. In april verhuizen we naar ons nieuwe pand waar niet iedereen altijd voor de deur kan parkeren. Dit vraagt om een andere manier om ons te verplaatsen. Om hier alvast wat aan te wennen én ons mobiliteitsgedrag inzichtelijk te verbeteren, doen we mee aan het Low Car Diet 2017. De wedstrijd duurt tot en met 21 april.

Simple Share Buttons