Heb je als klant van Over Morgen één of meerdere informatieproducten afgenomen, dan bieden wij jou met deze update een sterk verbeterde gebruikservaring. In het persoonlijke portaal is een helder overzicht te zien van de producten die voor jou zijn gemaakt en ben jij hooguit nog één muisklik verwijderd van het gebruik van onze oplossingen. Neem je in de toekomst nieuwe producten bij ons af, dan verschijnen deze automatisch in dit portaal.

In dit portaal staan naast jouw producten ook de Over Morgen Apps. Deze openbare apps geven inzicht in de datagedreven oplossingen die wij aanbieden. Blader eens door deze verhalende StoryMaps, filmpjes, visualisaties en analyse tools en laat je inspireren door de manieren waarop je informatie over de route naar een duurzame leefomgeving kunt communiceren met een breder publiek.

Via een persoonlijke bericht heb je inlogdetails voor uw portaal ontvangen. Heeft je dit bericht gemist, maar is deze wijziging toch op jouw situatie van toepassing? Neem dan contact op met Thomas Engels.

Gepubliceerd: 27-10-2017