Over Morgen groeit! Daarom zoeken wij ambitieuze en gedreven professionals die met ons willen werken aan een duurzame leefomgeving.  Over Morgen biedt jou een stimulerende en ondernemende omgeving en je krijgt alle ruimte om te werken vanuit je eigen ambitie en passie. Wij zoeken adviseurs die zichtbare oplossingen bieden voor een betere en toekomstbestendige leefomgeving. Oplossingen met blijvende maatschappelijke impact. Over Morgen begint nu.

Wil jij met ons werken aan een duurzame leefomgeving? Kom dan naar ons Open Huis op donderdag 28 juni vanaf 15.00 uur. Pak deze kans om de sfeer te proeven van Over Morgen en je eventuele toekomstige collega’s vast te ontmoeten. Bekijk hier onze vacatures.

We ontvangen je graag in ons inspirerende kantoor (een oude zeepfabriek) in Amersfoort. Onze directeur Harmen Bakker vertelt over de visie en werkwijze van Over Morgen en we nemen je mee in een aantal inspirerende projecten uit onze dagelijkse praktijk. Bij de aansluitende borrel is er alle mogelijkheid om collega’s te spreken en meer te weten te komen over ons werk. Kortom, dit wil je niet missen!

Durf jij met een doortastende visie en aanpak de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en duurzame leefomgeving aan te pakken? Dan pas jij bij Over Morgen.

Meld je hier aan voor het Open Huis!

Gepubliceerd: 13-06-2018