Schrijf je nu in voor deze nieuwe leergang. Met een unieke, frisse aanpak ben je in vier dagen helemaal up-to-date van de opgaven en oplossingen binnen de thema’s van onze expertisevelden: gebiedsvernieuwing en energietransitie. Daarbij zoeken we iedere keer verdieping door een specifiek thema – een special – uit te lichten.

Werk jij veel op het snijvlak van gebiedsvernieuwing en energietransitie en wil je geïnspireerd worden en aan de slag gaan met de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in via leergang@overmorgen.nl!

We starten medio september. Ben je benieuwd naar het volledige programma? Houd dan onze website in de gaten – de brochure ‘Ruimte voor duurzame energie’ is binnenkort online beschikbaar. De wereld raakt steeds meer doordrongen van het feit dat we snel moeten omschakelen naar duurzame energiebronnen. Niet het einde van de fossiele brandstof tijdperk afwachten, maar juist nu handelen. Deze bewustwording krijgt bij steeds meer ondernemingen, overheden, organisaties vaste grond onder de voeten. Daarnaast kent onze leefomgeving zelf al de nodige uitdagingen zoals leegstand, vitaliteit van stedelijke centra en de altijd aanwezige ‘strijd’ om ruimte – om te wonen, werken, of recreëren. Kan de energietransitie een bijdrage leveren om deze vraagstukken te beantwoorden?

Wil jij deze verbinding tussen gebiedsvernieuwing en energietransitie in eigen praktijk tot stand brengen of wil je simpelweg nieuwe spelers binnen het vakgebied ontmoeten? Dan is onze leergang echt iets voor jou!

Gepubliceerd: 13-06-2017