Laat de winter maar komen, want bij Over Morgen staan we sinds november sterker in ons schoenen met een drietal nieuwe collega’s: Arjan Arts, Rutger Nelis en Vedrana Halepovic. Met deze professionals erbij, blijven we ook in 2017 groeien, innoveren en werken aan een duurzame leefomgeving.

De heren Arjan en Rutger komen beiden uit de energiewereld. Vanuit zijn commerciële rol heeft Arjan de afgelopen jaren uitgebreide ervaring opgedaan in de energiesector. Als productontwikkelaar heeft hij bijvoorbeeld veel kennis verworven over de relaties tussen de energiewereld en (semi)overheidsinstanties.

Rutger is een enthousiaste en doelgerichte professional die een proactieve bijdrage wil leveren aan de versnelling van de energietransitie. Hij slaat met zijn kennis en ervaring een brug tussen techniek, financiering en businesscases.

Als bevlogen communicatie professional met brede ervaring in vrijwel alle sectoren – overheid, semioverheid en ngo – is Vedrana eindelijk waar ze altijd al wilde zijn: de zakelijke dienstverlening. Met haar pragmatische en resultaatgerichte blik op zaken zal ze Over Morgen versterken op het gebied van PR en Marketing.

Ook zin in een carrière bij Over Morgen? Kijk op onze vacatures. Wie weet sta jij in ons volgende nieuwsbericht!