Leidse warmtevisie aangenomen!

Datum

12 / 2017

Contactpersoon

Over Morgen
Over Morgen
033 30 36 800 | mail

Tags

duurzame warmte

Op 30 november heeft de Leidse gemeenteraad de warmtevisie aangenomen. De warmtevisie geeft inzicht in hoe Leiden in de toekomst zonder aardgas verwarmd wordt, en in welke wijken de warmtetransitie start.

De warmtevisie is ondersteund door woningbouwcorporaties, netbeheerder, energiebedrijven en EnergiekLeiden. Deze partijen hebben ook afspraken gemaakt hoe ze willen samenwerken om Leiden van het gas af te halen. Een warmtevisie is een goede basis voor de ontwikkeling van warmtetransitieplannen die naar alle verwachting in 2021 in elke gemeente moeten worden opgesteld. Over Morgen heeft de gemeente Leiden ondersteund in de totstandkoming van de warmtevisie, door de dialoog met de stakeholders te begeleiden, data analyses uit te voeren naar de meest geschikte alternatieven voor aardgas, het schrijven van de warmtevisie en het ontwikkelen van een infographic als communicatiemiddel.

Lees hier de warmtevisie van gemeente Leiden.

Ook een warmtevisie voor jouw gemeente? Neem contact op met ons en we bespreken graag de mogelijkheden. Lees hier meer over de aanpak van de warmtevisie in Leiden.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws?
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Simple Share Buttons