Klantcafé Omgevingswet

Datum

09 / 2016

Contactpersoon

Over Morgen
Over Morgen
033 30 36 800 | mail

Tags

omgevingswet & omgevingsvisie

Op een prachtige locatie en met een programma vol inspirerende sprekers organiseert Over Morgen op donderdag 13 oktober het Klantcafé Omgevingswet – ‘Ruimte voor Verandering’. Op basis van toonaangevende showcases onderzoeken we de mogelijkheden die de Omgevingswet biedt voor initiatieven en veranderingen vanuit de markt. Daarnaast is er volop ruimte voor gesprek en uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën.

Tijdens de bijeenkomst in het Honig Complex te Nijmegen komt onder andere de herontwikkeling van het Honig Complex aan bod en spreekt wethouder Liesbeth Grijsen uit Deventer over het Omgevingsplan en ruimte voor andere initiatieven uit de markt. Daarnaast legt Co Verdaas uit wat de volgende stap is om ruimte te maken voor verandering in de geest van de Omgevingswet.

Het programma start om 14:00 uur en de middag duurt tot 17:00 uur. Stuur voor aanmelding een mail naar info@overmorgen.nl om zo je plek voor dit Klantcafé te reserveren. We zien je graag op 13 oktober in het Honig Complex te Nijmegen!

Simple Share Buttons