5-daagse opleiding: De Energietransitie en de opgave voor gemeenten

Datum

03 / 2018

Contactpersoon

Over Morgen
Over Morgen
033 30 36 800 | mail

Tags

duurzame warmte

De Energietransitie verlangt van jou dat je een strategie samenstelt voor jouw gemeente. In de praktijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want deze opgave vraagt om zowel een regionale als een wijkgerichte aanpak waarbij naar integrale oplossingen wordt gekeken.

Er zijn verschillende thema’s die spelen binnen jouw gemeente: energiebesparing, opwekking van hernieuwbare energie, verduurzaming van de warmtevoorziening zowel in nieuwbouw als de bestaande gebouwde omgeving, mobiliteit, afval/circulariteit en vastgoed/gebiedsontwikkeling. Hoe vertaal je deze naar een concreet plan, specifiek voor jouw gemeente?

Je dient te beschikken over een behoorlijke dosis kennis om de energietransitie binnen jouw gemeente concreet te maken. Deze 5-daagse opleiding, opgebouwd uit voorbeelden uit de praktijk, brengt jou op de hoogte en biedt jou de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met de energietransitie in je gemeente. Bij iedere module wordt theorie afgewisseld met cases en krijg je een groot aantal praktische tips.

Bekijk voor meer informatie de website www.euroforum.nl/opleiding-energietransitie.
Data: 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni 2018 bij Green Village in Nieuwegein

Korting
Bij inschrijving vóór 1 mei 2018 ontvang je met vermelding van code 777tzOverMorgen een korting van 10% op de deelnamekosten van deze opleiding.

Deelname
Bij belangstelling kan je eenvoudig inschrijven met deze link zodat je direct de korting ontvangt.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws?
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Simple Share Buttons