Zeer gewaardeerde klanten, partners en leveranciers van Over Morgen: bedankt!


Het was een enerverend jaar, maar dankzij jullie kijken we tevreden terug. In een wereld die geregeerd wordt door Covid-19 klinkt het misschien gek, maar 2020 was voor ons succesvol.


Juist met corona werd duidelijk hoe belangrijk de leefomgeving is

Wat zijn we blij dat jullie ons, ook in een tijdperk van thuiswerken en digitaal overleg, vertrouwen hebben gegeven. En wat hebben we een mooie opdrachten met of voor jullie mogen uitvoeren. Nederland is daarmee weer een stuk mooier en duurzamer geworden. Corona toont nogmaals aan waarom we willen werken aan een toekomstbestendige leefomgeving. Juist nu ervaren we hoe belangrijk het is om zowel thuis, op kantoor of in de openbare ruimte goed, gezond en veilig te kunnen verblijven.


We zijn nog lang niet klaar

2021 staat alweer voor de deur. Ook in het nieuwe jaar gaan we werken aan uitvoerbare plannen en concrete resultaten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Met lef, doorstandheid en in verbinding. In vele opzichten hopen wij dat komend jaar voor jullie allemaal wat meer vrijheid gaat bieden, dat we elkaar weer zien onder het genot van een kop koffie, biertje of (on)gewoon aan een fysieke overlegtafel.


We wensen jullie fijne feestdagen, tijd om met dierbaren terug en vooruit te kijken. Graag tot snel in 2021!

Gepubliceerd: 23-12-2020