Maar liefst 6 nieuwe collega’s zijn begonnen bij Over Morgen! Een flinke groeispurt en ook een flinke uitbreiding en verdieping in kennis van ons bureau. 6 Nieuwe collega’s betekent in een klap veel extra kennis en ervaring. En dat kunnen we goed gebruiken, want de ruimtelijke opgaven van vandaag en morgen vragen om de juiste expertise en vooral om kwaliteit.

Met trots stellen we dan ook onze collega’s voor (van links naar rechts op de foto): Tim Tensen is onze ervaren GIS analist. Skadi Renooy is een gedreven starter voor al onze opgaven op het gebied van gebiedsvernieuwing. Harold Maasen neemt ruim 20 jaar ervaring mee binnen de energiesector. Jolina van Dijk versterkt ons met onze participatie en communicatie vraagstukken die we steeds meer uit de markt krijgen. Willem Knol houdt zich bezig met innovatie en procesmanagement binnen de energiesector. En last but not least Peter-Paul Smoor. Hij richt zich met name op het verduurzamen van vastgoed en de diverse belangen van de stakeholders binnen dit speelveld.

Onze nieuwe collega’s zijn al volop aan het werk aan zichtbare oplossingen binnen de ruimtelijke ontwikkeling. Meer van ze weten? Op onze website vind je meer informatie.

Gepubliceerd: 26-02-2016