Wil jij het verschil maken met ambitie, lef en door samen te werken? Daar waar mensen samenleven en zich ontwikkelen, ontstaan nieuwe maatschappelijke opgaven en nieuwe vragen over ruimte en energie. Ook vandaag daagt onze samenleving ons uit.  Technologische innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. De transitie naar duurzame energie en gebiedsontwikkeling is niet langer een vraag, maar een uitroepteken. Deze moderne opgaven vragen continu om nieuwe oplossingen. Die oplossingen bedenken en waarmaken, dat is wat Over Morgen drijft. Over Morgen omarmt ‘dat wat nog komt’ en verbindt het met ‘dat wat er al is’.

Energietransitie en duurzame gebiedsontwikkeling

De gebiedsvernieuwing van Over Morgen is een duurzame gebiedsvernieuwing die de maatschappelijke opgave centraal zet. Wij gaan voor maatschappelijke impact. Hoe deze transitie eruit ziet? Het eerlijke antwoord is dat we het niet precies weten. We denken dat het een mix wordt van oplossingen die we al kennen en die we nog moeten bedenken. Maar nieuwe energiebronnen vormen slechts één kant van het verhaal. Ook zullen onze gebouwen moeten worden aangepast op de energiemix van de toekomst.

Waarom een Over Morgen Juniorendag?

Over Morgen wil de leider zijn van de energietransitie en duurzame gebiedsontwikkeling. En we hebben een goede positie. We hebben ervaren professionals met kennis van techniek, beleid, financiering  & politiek. We kunnen juist in deze markt een grote impact maken. Beginnend in Nederland, maar onze activiteiten worden ook in het buitenland met  belangstelling gevolgd.

Wij zoeken junioren om ons team van adviseurs versterken. Affiniteit met het vakgebied is vereist, enige ervaring is een pré. Je werkt ondersteunend aan onze ervaren krachten, maar we verwachten ook dat je actief meedenkt over onze aanpak en bouwt aan onze organisatie. Ervaring is immers van beperkte waarde als je buiten de gebaande paden gaat. Je krijgt een opleidingsprogramma op het gebied van techniek, proces- en adviesvaardigheden. En we zorgen voor coaching. Het belangrijkste leer je echter “on the job”. Je wordt als volwaardige collega, vanaf dag 1 op bestaande klussen ingezet.

Meld je aan!

Word jij één van de leiders van de energietransitie? Wij nodigen jou uit voor de Over Morgen Juniorendag op 27 september van 13.00 tot 17.00 uur. Stuur je motivatiebrief en CV vóór maandag 25 september 9.00 uur naar info@overmorgen.nl. Je hoort uiterlijk dinsdag 26 september 9.00 uur of je wordt uitgenodigd. Reserveer de tijd alvast in je agenda. We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Gepubliceerd: 08-09-2017