Over de bühne

Op de trappen van onze tribune heeft zich een bont gezelschap verzameld. Normaal gesproken nemen hier alleen mensen plaats voor een bedrijfstraining, een interne sessie of uiteraard een van onze vrijdagmiddagborrels. Dat is deze keer anders. Deze periode beginnen er 12 nieuwe adviseurs bij Over Morgen.

 

Van boven naar beneden en van links naar rechts: Max van den Berg, Edvard Hendriksen, Marnix Brongers, Henri Elshout, Florian Sloots, Anneloes Pronk, Emmy Elgersma, Joey Velberg en Silke Nieuwenhuis.

 

Elke dag opnieuw kijken

Het gaat goed met Over Morgen. Steeds meer gemeenten, bedrijven en organisaties willen duurzaam werken. Wij helpen hen om hun ambities te realiseren. Of het nu gaat om gebiedsvernieuwing, warmtetransitie, duurzame mobiliteit, zonne-energie, vastgoed of gebiedseconomie. Met de kennis en expertise op project- en procesbegeleiding, gebiedsmanagement, data-analyse, warmtenetten, businesscase ontwikkeling, van onze nieuwe adviseurs kunnen we nog meer zichtbare oplossingen realiseren met een blijvende maatschappelijke impact. Dit doen wij al voor een breed scala aan verschillende opdrachtgevers: van gemeenten en provincies tot projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

 

Nieuwe energie

De druk op onze leefomgeving neemt toe. Met dezelfde ruimte willen we steeds meer doen. Wij willen werk maken van de leefbare stad, van elektrisch vervoer, van een vitaal platteland en van zonne-energie en aardgasvrije wijken. Samen zien we de mogelijkheden en de voordelen. We maken ingewikkelde vraagstukken simpel zodat iedereen geïnspireerd raakt om mee te doen. Dat doen wij met het maken van haalbare plannen en stellen heldere, meetbare doelen. Doen terwijl we denken. Over morgen begint nu.

Gepubliceerd: 19-09-2018