Ook dit jaar zijn we van plan om impact te maken op onze leefomgeving. Hoe kan je het jaar beter beginnen, dan door je team te versterken en wel met een vijftal nieuwe collega’s? Coen, Thomas, Corneel, Ingrid en Mischa gaan ons ondersteunen op allerlei projecten zowel binnen de gebiedsvernieuwing, als de energietransitie en zijn qua ervaring en drive de perfecte aanvulling op ons team.

Coen en Ingrid zijn allebei vastberaden om de samenleving te verduurzamen. Coen brengt ook specifieke kennis over bodem en ondergrond mee. Vanuit een brede blik legt hij gemakkelijk dwarsverbanden tussen verschillende specialisaties. Ingrid heeft een brede kennis van het duurzaamheidsvraagstuk vanuit haar eerdere functies in de energiewereld. Partijen verbinden en komen tot concrete projecten is haar kracht.

Thomas is onze nieuwe GIS specialist, met ruime kennis van moderne data-inwintechnieken, presentatievormen en het maken van webapplicaties met een kaartcomponent. Met het oog op de meerwaarde van locatie in ruimtelijke projecten, werkt Thomas aan oplossingen waar gebruikers blij van worden.

Corneel gaat zich met name bezighouden met uitvoeringsagenda’s voor vitale centrumgebieden, procesaanpakken voor transformatie van leegstaand vastgoed en binnenstedelijke of –dorpse herontwikkeling. Hij weet zich te verplaatsen in ondernemers en heeft oog voor de belangen van zowel publieke als commerciële partijen in een gebied.

Met ruime ervaring uit de premium automotive sector, deelt Mischa graag zijn kennis op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrisch rijden en deelauto concepten, in zowel publieke als private omgevingen. Hij voelt zich thuis in een veranderende markt, waarbij de inzet van innovatieve technieken de beste proposities creëert.

Ben jij de volgende? Kijk vooral even bij onze vacatures.

Gepubliceerd: 27-01-2017