Welke inzichten van een schapendrijver zijn bruikbaar voor de ruimtelijke ontwikkeling? Wat kan ons vakgebied leren van een paralympisch atletiekcoach? En hoe is filosofisch gedachtegoed in te zetten voor ruimtelijke vernieuwing?

Wil jij samen met De Nieuwe Voorhoede van gebaande paden treden en je laten inspireren voor de dagelijkse praktijk? Kom dan op 12 mei naar het appèl en laat je verrassen door nieuwe inzichten, wonderlijke relaties en bijzondere ideeën. De middag staat in het teken van ‘anders denken in de ruimtelijke ontwikkeling’ en met lezingen van een schapendrijver, een paralympisch atletiekcoach en een filosoof belooft het een interessante middag te worden. Daarnaast ontmoet en netwerk je met veel collega’s die aan dezelfde opgaven binnen de ruimtelijke ontwikkeling werken. Meld je hier aan voor de middag.

De Nieuwe Voorhoede is een initiatief van Over Morgen. De Nieuwe Voorhoede faciliteert jong talent in ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. In uiteenlopende opdrachten, zoals de bouw van een openluchttheater en het ontwikkelen van een circulaire papiercyclus, zetten zij hun vernieuwende ideeën en energie in om buiten de gebaande paden van de ruimtelijke ontwikkeling te treden. Bezoek de website van De Nieuwe Voorhoede voor meer informatie

Gepubliceerd: 06-04-2016