De Nieuwe Voorhoede is gestart! En daarom zoeken we per direct ondernemend talent. Ben jij een startend talent met een drive voor ruimtelijk-economisch-maatschappelijke vraagstukken?  Ben je HBO of universitair geschoold met een ruimtelijke studie en heb je hooguit drie jaar werkervaring? Schuilt er een ondernemer in je en durf je aan te sluiten als zelfstandige? Dan is De Nieuwe Voorhoede wat voor jou!

De Nieuwe Voorhoede is wat je gisteren een traineeship zou noemen. De Nieuwe Voorhoede speelt in op het snel veranderende domein van de ruimtelijke ontwikkeling. Frisse blikken én nieuwe energie zijn nodig om tot nieuwe oplossingen te komen. Nieuw en jong talent is bij uitstek in staat om de vragen vandaag op te lossen voor morgen.  Met De Nieuwe Voorhoede verbinden we talent met overheden, woningcorporaties, adviesbureaus, ontwikkelaars, bouwbedrijven en beleggers. Klinkt dit jou als muziek in de oren en heb jij die frisse blik en genoeg energie? Dan is de Nieuwe Voorhoede wat voor jou!

Bel met Feddo Zielstra op 0318 – 624299 of verdiep je op onze website denieuwevoorhoede.nl en laat je sollicitatie achter.

Gepubliceerd: 09-09-2015