Co Verdaas zal per 1 maart een actieve rol gaan vervullen binnen adviesbureau Over Morgen. Verdaas (47) thans ook werkzaam als directeur CDI bij Wageningen UR, zal zich parttime gaan bezighouden met advisering binnen de gebiedsontwikkeling nieuwe stijl. Hij is een welkome aanvulling in ons team en voor onze klanten.

Directeur Kathleen Wellink: “Met de komst van Co vullen we ons portfolio op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling perfect aan. Zijn kennis en gedrevenheid sluiten naadloos aan op onze ambitie om het meest aansprekende en vernieuwende adviesbureau binnen de gebiedsontwikkeling van Nederland te worden.”

“Over Morgen is voor mij dé plek om mijn visie op de gebiedsontwikkeling in de huidige realiteit breder te delen”, aldus Co. “Schakelen tussen schalen, dimensies in tijd en ruimte, uiteenlopende belangen, ik doe niks liever. Het zijn dus mooie tijden! Bij Over Morgen tref ik mensen met dezelfde passie. Mensen die zelfbewust en dienstbaar ergens induiken. Daar hoor ik graag bij! Gewoon, door mee te werken en doorwaadbare plaatsen te vinden.”

Gepubliceerd: 03-03-2014