Aanstaande zaterdag organiseert de gemeente Delft het evenement “Your New Home” voor potentiele bewoners van het te ontwikkelen spoorzone-gebied Nieuw Delft. Het event vindt plaats van 10:00 tot 17:00 in Loods 015, een leegstaand pand in het te ontwikkelen gebied, aan de Nijverheidsstraat 7. De entree is gratis.

Tijdens het woonevent worden de plannen voor Nieuw Delft getoond. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen voor het realiseren van hun eigen droomhuis. De toekomstige wijk Nieuw Delft is bij uitstek een voorbeeld van vraaggerichte ontwikkeling. In iedere buurt wordt de mogelijkheid geboden zelf een huis te bouwen. Tijdens en na de manifestatie worden de voorkeuren van de geïnteresseerden geregistreerd. “Deze input wordt concreet gebruikt om het aanbod aan de klant definitief vorm te geven. Extreem klantgericht en uniek in Nederland” , aldus projectmanager Ruud de Graaf.

De eerste woningen in Nieuw Delft gaan vanaf eind 2015 concreet vorm krijgen. De kavels voor de Coendersbuurt gaan na de zomer van dit jaar in de verkoop. Totaal komen er in Nieuw Delft  ongeveer 1000 woningen, een schitterend stadspark, functies ter ondersteuning van de binnenstad en bedrijvigheid.

Bekijk voor meer informatie de advertentie of kijk op www.nieuwdelft.nl.

Gepubliceerd: 06-03-2014