Het Glazen Huis van Serious Request strijkt deze week neer naast het kantoor van Over Morgen. Een goede gelegenheid om zelf ook in beweging te komen voor het goede doel. Samen met de collega’s van Arcadis wandelen en rennen we zes dagen non-stop voor Het Vergeten Kind. Jawel, dag én nacht.

Van 18 tot en met 24 december draaien 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Allemaal om geld op te halen voor Het Vergeten Kind, dat kinderen met een onveilige thuissituatie weer even kind laat zijn door activiteiten te organiseren.

144 collega’s lopen zes dagen lang

Zo’n mooie actie op kruipafstand van ons kantoor laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Daarom trekken we deze week de veters strak voor de Walkchallenge: minstens 144 collega’s lopen zes dagen lang in (digitale) estafettevorm. We starten zondag vanaf het Arcadis-kantoor in Amersfoort en eindigen op zaterdag bij het Over Morgen-kantoor pal naast het Glazen Huis, waar we de cheque zullen overhandigen.

Doneer voor Het Vergeten Kind

Er zijn 100.000 vergeten kinderen in ons land. Het team van Het Vergeten Kind haalt deze kinderen uit hun onveilige thuissituatie en overlaadt ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger te worden. Zo kunnen ze weer gewoon kind zijn.

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat Het Vergeten Kind nog beter zijn werk kan doen? Sponsor onze sportieve collega’s via onze actiepagina.

Gepubliceerd: 16-12-2022