We hebben twee “oude rotten” binnen gehaald! Bram Friesen en Christiaan Helder brengen namelijk een schat aan ervaring met zich mee op het gebied van (financieel) projectmanagement en warmte. Als jong bureau gaan wij door hun komst met sprongen vooruit; in ervaring, omvang en leeftijd. 😉

Bram is een ervaren en breed georiënteerde projectmanager. Hij heeft veel ervaring met financieel management van gebiedsontwikkelingen en het opzetten van business cases. Bram is een verbinder, maar waar nodig schuwt hij de harde onderhandelingen niet. Daarnaast is ook de politiek-bestuurlijke omgeving bekend terrein voor Bram en loodst hij projecten met de nodige souplesse en vertrouwen naar het gewenste resultaat.

Christiaan is een oude bekende van ons. We werken al een tijd samen. Zijn komst naar Over Morgen is een perfecte aanvulling gezien zijn grote kennis over warmte. Christiaan heeft zich bewezen als adviseur en projectleider in energieprogramma’s. Hij is een generalist en optimist. Er is altijd een oplossing; Christiaan is sterk in het verwoorden van het gezamenlijk doel/visie en het initialiseren van beweging om het doel te realiseren. Zakelijk en met warmte.

Gepubliceerd: 14-04-2015