Wil jij werk maken van werken van een duurzame leefomgeving door bijvoorbeeld:

Dan is Over Morgen op zoek naar jou! Wij hebben plek voor meerdere jonge talenten om mee te werken aan duurzame oplossingen. Solliciteer hier online!

Wie zoeken wij?
Je staat aan het begin van je carrière (1-3 jaar werkervaring) en je wilt samen met een sterk team een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving op een of meerdere van de hierboven genoemde thema’s. Je bent ondernemend, sociaal vaardig en resultaatgericht. Je vindt het geen probleem om te reizen naar verschillende opdrachtgevers.

Wat ga je bij ons doen?
Je werkt samen met collega’s aan verschillende vraagstukken tegelijkertijd. Dit doe je op locatie bij onze publieke of private opdrachtgevers of vanuit ons kantoor in Amersfoort.

Als junior adviseur werk je altijd in teamverband aan bijvoorbeeld:

 • Het opstellen van een Transitie Visie Warmte, een Regionale Energie Strategie, uitvoeringsprogramma’s en routekaarten die de gemeente ondersteunen om klimaatneutraal te worden;
 • De ontwikkelstrategie voor gebiedsontwikkelingen, wijkaanpakken of gebiedstransformaties;
 • Haalbaarheidsonderzoeken en businesscases van (her-) ontwikkelingsopgaven in de gebiedsvernieuwing;
 • De ontwikkeling van zonne-energieprojecten inclusief het optimaliseren van de ontwikkelplannen, faciliteren van het participatieproces en begeleiden van de planologische procedure;
 • Een omgevingsvisie in het kader van de nieuwe Omgevingswet;
 • Mobiliteitsconcepten die bijdragen aan de gedragsverandering en technologische ontwikkeling van slimme en duurzame mobiliteit.

Bij wie ga jij impact maken?
Wij werken vooral voor publieke opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies, waterschappen en woningcorporaties. Voor onze expertise en ervaring rond de energietransitie en gebiedsontwikkeling weten ook steeds meer private opdrachtgevers ons te vinden.

Wat heb jij te bieden?

 • 1 tot 3 jaar werkervaring;
 • Een visie op de duurzame inrichting van onze leefomgeving en intrinsieke motivatie voor een duurzame wereld;
 • Je krijgt energie van het oplossen van complexe vraagstukken en wil voor de opdrachtgever de best mogelijke oplossing realiseren;
 • Je bent analytisch, nieuwsgierig en hebt oog voor detail;
 • Je bent ambitieus en wil groeien in je rol als adviseur;
 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in bijvoorbeeld planologie, bestuurskunde, energy sciences, sociale geografie, vastgoedkunde, techniek of economie.

Wie zijn wij?
Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau met ruim 85 adviseurs. Over Morgen werkt op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is impact te maken voor een duurzame leefomgeving. We bedenken en realiseren oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.


De thema’s waaraan wij werken: de warmtetransitie, energie & klimaat, energie uit zon & wind, de Omgevingswet, gebiedsvernieuwing, gebiedseconomie, vastgoed en duurzame mobiliteit. Data is altijd een belangrijk onderdeel in onze adviezen. Daar waar mogelijk werken we integraal aan vraagstukken.

Wat bieden we jou?
Binnen Over Morgen is er alle ruimte om je adviesvaardigheden verder te ontwikkelen waardoor je een stevige gesprekspartner wordt. Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelfsturend en alle hebben een ondernemende instelling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor kennissessies, vrijdagmiddagborrels, ons jaarlijkse ski-event en meer leuke activiteiten. Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV.

Arbeidsvoorwaarden
Bij ons maak je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:

 • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring
 • Duurzame mobiliteitsregeling
 • Pensioen
 • Bonusregeling
 • Laptop en telefoon
 • Young Talent Programma (ontwikkeltraject van circa 1 jaar)

Ga jij deze uitdaging aan?
Vanwege corona staat onze werving momenteel stil. Houd onze website regelmatig in de gaten voor nieuws over de voortgang van onze sollicitatieprocedures. Na de Coronacrisis organiseren we naar alle waarschijnlijkheid een juniorenochtend waarvoor we 10 kandidaten uitnodigen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 033 – 303 68 00 en vraag naar Rosa Goosens. Solliciteer hier online!