Weet jij jouw interesse in gebieds- en vastgoedontwikkeling te combineren met gevoel voor cijfers? En wil je dit inzetten om mee te werken aan zichtbare en haalbare oplossingen voor een toekomstbestendige leefomgeving?

Dan is Over Morgen op zoek naar jou!

Vacature adviseur financiele regie en strategieWat voor een soort collega zoeken wij?
Als junior adviseur financiële regie & strategie ben je leergierig en ondernemend en sta je open voor nieuwe uitdagingen. Je hebt interesse in gebieds- en vastgoedontwikkeling maar ook in de duurzaamheidsthema’s die binnen het vakgebied spelen. Denk hierbij aan energie, klimaat, circulariteit en mobiliteit. Je hebt gevoel voor cijfers en wil dit graag inzetten om bij te dragen aan (financieel) haalbare ontwikkelingen.


Wat ga je bij ons doen?
Je werkt, veelal samen met een senior adviseur, aan ruimtelijke projecten en vastgoedontwikkeling en bijvoorbeeld ook aan de ontwikkeling van energieprojecten en mobiliteitsoplossingen. Je maakt grond- en vastgoedexploitaties en businesscases en draagt zo bij aan het financieel haalbaar maken van projecten. Je denkt mee over nieuwe thema’s in gebiedsontwikkeling en hoe we deze vertalen naar financiële haalbaarheidsanalyses. Daarbij staat niet winstgevendheid, maar maatschappelijk rendement voorop. Financiële haalbaarheidsanalyses zijn de basis voor strategisch advies over bijvoorbeeld de ontwikkelstrategie en samenwerkingsvormen tussen partijen.

Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:
• Bijdragen aan het opstellen van haalbaarheidsonderzoeken en (her)ontwikkelingsopgaven met betrekking tot de gebiedsvernieuwing, vastgoedontwikkeling en de daarbij samenhangende thema’s (zoals energietransitie en mobiliteit);
• Het opstellen en analyseren van businesscases van energie-, grond- en vastgoedexploitatievraagstukken;
• Meedenken over de vertaling van nieuwe thema’s en oplossingen naar onze adviesdiensten.

Bij wie ga jij impact maken?
Je adviseert verschillende partijen binnen gebieds- en vastgoedontwikkeling zoals gemeenten, woningcorporaties en ontwikkelaars. Het zwaartepunt ligt bij partijen in de publieke sector, waaronder veel gemeenten.

Opdrachten waar wij aan werken zijn onder andere:
• Financiële haalbaarheid en ontwikkelstrategie Spoorzone Gouda
• Gebiedsexploitatie gebiedsontwikkeling station Noord Alkmaar en delen van de Kanaalzone Alkmaar
• Versnelling woningbouw gemeente Dronten
• Nota kostenverhaal gemeente Delft
• Nota grondbeleid gemeente ZoetermeerWat heb jij te bieden?
• Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding op WO-niveau of HBO, bijvoorbeeld sociale geografie, planologie, vastgoedkunde of bedrijfseconomie;
• Je beschikt over cijfermatig inzicht en kan doorgronden wat er achter de cijfers zit;
• Je hebt de ambitie om je verder te specialiseren in de financiële kant van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en de verschillende duurzaamheidsambities daarin;
• Je beschikt in de basis over de juiste kenmerken om je als adviseur verder te ontwikkelen: ondernemend, proactief, leergierig, sensitief, samenwerkend én mensgericht;
• Je wordt enthousiast van een adviesbureau als Over Morgen dat werkt aan de opgaven van de toekomst en oplossingen ook wil waarmaken.


Wie zijn wij?
Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau met ongeveer 90 adviseurs. Wij werken op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is impact te maken voor een duurzame leefomgeving. We bedenken en realiseren oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wij werken voor de gevestigde orde en voor nieuwkomers in de publieke- en private sector in Nederland.
De thema’s waaraan wij werken: energie uit zon & wind, de Omgevingswet, gebiedsvernieuwing, vastgoed, de warmtetransitie, energie & klimaat, duurzame mobiliteit en gebiedseconomie. Data is altijd een belangrijk onderdeel in onze adviezen. Daar waar mogelijk werken we integraal aan vraagstukken.

Wat bieden we jou?

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelforganiserend en alle medewerkers hebben een ondernemende instelling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor (digitale) kennissessies, (virtuele) vrijdagmiddagborrels en meer leuke activiteiten. Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV. Momenteel werken we voornamelijk thuis in verband met corona.


Arbeidsvoorwaarden

Bij ons heb je impact, in ruil daarvoor krijg je van ons:

Bij ons heb je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:

  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;
  • Duurzame mobiliteitsregeling;
  • Pensioen;
  • Bonusregeling;
  • Laptop en telefoon;
  • Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.Ga jij deze uitdaging aan?

Stuur dan je cv met motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 303 68 00 en vraag naar Erik Lamfers.