Hoe ziet Nederland eruit in 2060?

De leefomgeving toekomstbestendig maken: dat is onze missie. Daarvoor is visie, lef en daadkracht nodig. Maar vooral ook vertrouwen en samenwerking.

De komende maanden gaan wij informeel in gesprek met verschillende mensen om ons te laten inspireren en om te kijken hoe we samen kunnen werken aan een toekomstbestendig Nederland.

Future Placemakers in gesprek

Wij kijken graag vooruit en delen onze inzichten met anderen. Praat jij met ons mee? We laten ons graag inspireren door ‘future placemakers’.

 

future placemakers

Onze visie op Nederland

De adviseurs van Over Morgen werkten samen met inspirerende partners aan een visie op Nederland in 2060, die we aanscherpen met de hulp van andere future placemakers.

Lees mee 

Benieuwd naar onze visie? Vraag hem aan via communicatie@overmorgen.nl en wie weet gaan wij ook met jou in gesprek over de belangrijkste thema’s in de leefomgeving.

future placemakers

Duurzame mobiliteit en Elektrisch Vervoer (EV)

Bart Lubbers van Fastned en Matthijs Kok van de gemeente Utrecht gingen met adviseur Edvard Hendriksen in gesprek.

‘Netcongestie is de grootste kans en de grootste bedreiging voor de transitie naar duurzame mobiliteit’

Duurzame gebiedsontwikkeling en de energietransitie

Hoogleraar gebiedsontwikkeling Co Verdaas gaat binnenkort in gesprek met Marjan van Loon, president-directeur van Shell Nederland. 

Wat zou jij hen willen vragen? Mail het naar jeroen.roeloffzen@overmorgen.nl

Meepraten of meer weten?  

Neem dan contact op met Jeroen Roeloffzen. Hij praat graag met je verder over de mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan over een toekomstbestendige leefomgeving.