Zie jij de transitie naar een circulaire economie als een van de grootste en gaafste uitdagingen van deze tijd én wil je duurzame impact maken? Dan is dit je kans! Over Morgen is op zoek naar twee enthousiaste, gedreven en ambitieuze circulaire impactmakers en adviseurs in de fysieke leefomgeving.circulaire impactmakers en adviseurs

De urgentie om op een circulaire manier met grondstoffen om te gaan groeit. Er komen steeds meer circulaire initiatieven en het thema staat steeds vaker op de agenda bij overheden en bedrijven. Maar de daadwerkelijke verandering naar een circulair systeem vindt nog te weinig plaats en gaat niet hard genoeg.


Naast dat circulariteit gaat over anders ontwerpen, het hergebruiken van grondstoffen en het sluiten van kringlopen, vergt het een totaal andere mindset en manier van werken. Dit gaat verder dan adviseren over circulaire economie. Zie ook deze blog. Om de transitie te doorleven en mensen door de circulaire bril laten kijken, vinden wij het belangrijk om een circulaire beweging te starten. Dat vraagt om creativiteit, verbinden en het onbekende omarmen.

Wij willen die circulaire beweging zijn. De nieuwe mindset én doemodus creëren. Plannen maken en die vervolgens omzetten in concrete initiatieven, waarbij betrokkenen circulariteit echt ervaren en anders leren denken. Mensen en oplossingen verbinden die leiden tot verrassende circulaire inzichten. Ons doel is meer circulaire initiatieven en bouwprojecten te realiseren als adviseurs, kwartiermakers en projectleiders. Wil jij hier onderdeel van zijn en dit waarmaken? Dan kunnen we jouw hulp gebruiken!Wie zijn wij?

Over Morgen is een vernieuwend en oplossingsgericht adviesbureau met een missie. Met bijna 100 ambitieuze en gedreven collega’s werken wij aan een toekomstbestendige leefomgeving. Zowel voor de gevestigde orde als voor nieuwkomers in de publieke- en private sector in Nederland.

We werken gebiedsgericht en integraal aan actuele thema’s in de leefomgeving, zoals energie- en warmtetransitie, gebiedsontwikkeling, duurzame mobiliteit, klimaatadaptatie en circulariteit. Daarvoor benutten wij onze expertise op proces- en projectmanagement, participatie, gebiedseconomie, Omgevingswet en data/GIS. Over Morgen is als zelfstandig bedrijf onderdeel van Arcadis Nederland.

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelforganiserend en alle medewerkers hebben een ondernemende instelling. We zijn sterk gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor kennisdeling en plezier: vrijdagmiddagborrels, skiën, sporten en heel veel meer (wij hopen dat dit snel weer mag). Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV.

Vanuit verschillende invalshoeken werken er op dit moment vijf collega’s aan de circulaire leefomgeving. We zijn ambitieus en willen groeien om nog meer impact te maken. De markt vraagt in toenemende mate om Over Morgen-skills: lef, doortastend en verbindend en dat vanuit een passie voor de circulaire en toekomstbestendige leefomgeving.Wat ga je bij ons doen?

Je gaat zowel advies- en projectwerk bij klanten doen, als bijdragen aan de business development rondom circulariteit vanuit Over Morgen.

Samen met je circulaire collega’s bij Over Morgen ga je het thema verder op de kaart zetten en duurzame impact maken. Voorbeelden van concrete projecten waar jij aan kunt werken zijn het helpen van een gemeente of een bedrijf met het opzetten van een beweging om circulair te gaan werken. Jouw rol is dan aanjagen, procesbegeleiding en inhoudelijk kennis toevoegen. Van visie en purpose tot strategie en uitvoering. Dit kan ook in projectontwikkelingen voor ontwikkelaars en soms ook voor onszelf, wanneer wij dat nodig vinden om de beweging te creëren.

Daarnaast is het opzetten van nieuwe business een belangrijk onderdeel. We werken aan een netwerk van organisaties die net als wij de beweging naar een circulaire leefomgeving willen vormgeven. Dat vraagt enerzijds om het proactief benaderen van organisaties en personen om dit netwerk aan te vullen en anderzijds om ook voldoende zichtbaar te zijn bij podiummomenten en via digitale kanalen. Zie jij kansen? Dan zijn we ook niet bang om daarin te stappen met alternatieve verdienmodellen dan uurtje factuurtje. Wij pionieren graag samen met jou om daadwerkelijk maatschappelijk rendement te bereiken.Wie ben jij?

We zijn op zoek naar twee enthousiaste collega’s die ons circulaire team komen versterken! Enerzijds iemand met inhoudelijke kennis en adviesvaardigheden in de fysieke leefomgeving. Denk daarbij aan het adviseren over hoe circulair te bouwen. Anderzijds zijn we op zoek naar iemand met kwaliteiten en vaardigheden op het vlak van business development, acquisitie en sales. Er is ruimte voor een medior en senior collega; de invulling van deze rollen moet samen een goede aanvulling op het bestaande team zijn. Dat wil zeggen dat we graag met jou in gesprek gaan waar jouw kracht zit en hoe we elkaar kunnen versterken. Daarbij denken we aan onderstaande eigenschappen (niet in het circulair beton gegoten):

  • Je herkent je in onze visie, bent nieuwsgierig en je bent intrinsiek gemotiveerd om de transitie naar een circulaire leefomgeving waar te maken;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de circulaire leefomgeving of circulariteit in brede zin;
  • Je kan schakelen van strategisch naar detailniveau en andersom. Kan hoofdzaak en bijzaak duidelijk onderscheiden en zo circulariteit ‘eenvoudig’ uitleggen;
  • Je durft buiten de gebaande paden te denken en te doen;
  • Je kunt vernieuwende ideeën vertalen naar zakelijke kansen en praktische uitvoering
  • Je hebt een bestaand netwerk in het werkveld van circulariteit en/of de fysieke leefomgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je voelt als een vis in het water als het gaat om sales en acquisitie;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring en bent daarmee in staat om snel volop mee te doen in onze circulaire ambities.

Kortom: word jij blij van het bouwen aan het thema circulaire leefomgeving, het in beweging brengen van organisaties richting circulair werken, het onmogelijke mogelijk maken en dit concreet toepassen in projecten? Reageer dan snel!Arbeidsvoorwaarden

Bij ons heb je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:
• Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;
• Duurzame mobiliteitsregeling;
• Pensioen;
• Bonusregeling;
• Laptop en telefoon;
• Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.
• Leuke en enthousiaste collega’sGa jij deze uitdaging aan?
Stuur dan je cv met motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 303 68 00 en vraag naar Malu Hilverink.