Ruimte voor Ruimdenkers

Provincie Overijssel


Vraag aan ons
Het thema leegstand in Overijssel moet op een vernieuwende wijze worden gepositioneerd. Betrek hierbij niet alleen de geëigende partijen, maar zoek hierbij ook naar de unusual suspects. Durf hierbij buiten de gebaande paden te lopen.

Contactpersoon

Feddo Zielstra
Feddo Zielstra
06 19 19 22 29 | mail

Opdrachtgever

Provincie Overijssel

Tags

gebiedsvernieuwing

Onze oplossing
Over Morgen heeft door middel van de prijsvraag ‘Ruimte voor Ruimdenkers’ vastgoedeigenaren in Overijssel uitgedaagd om hun leegstaande locaties beschikbaar te stellen voor nieuwe invullingen. Daarnaast wordt er ruimte gegeven aan jong talent om vernieuwende, maar ook haalbare plannen te ontwikkelen voor diezelfde leegstaande locaties.

Het beste plan ontving een prijs van € 20.000,-.

Ruim 350 jonge ondernemers, ontwerpers, kunstenaars, van binnen én buiten Overijssel hebben deel genomen aan de prijsvraag en bijna 20 vastgoedeigenaren stelden hun locaties ter beschikking. De prijsvraag werd half maart 2015 afgerond met een energiek slotspektakel met team H+A+P als winnaar. De Rijksmonumentale steenovens van Fortmond worden in hun plan omgetoverd tot natuurbegraafplaats.

Over Morgen heeft deze prijsvraag bedacht en ontworpen en het gehele project- & procesmanagement, inclusief de PR& Marketing strategie en website, hiervoor verzorgd.

Zie ook:
www.ruimtevoorruimdenkers.nl
www.binnenlandsbestuur.nl

Simple Share Buttons