Vind jij ook dat bedrijventerreinen en bedrijven een grotere rol van betekenis moeten krijgen in Nederland? Wil jij de positie van bedrijventerreinen versterken en zie jij kansen om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen? Geef jij bedrijventerreinen graag een springplank naar de toekomst door hen slim en collectief samen te laten werken? Ben je nieuwsgierig naar hoe wij dat voor ons zien?

Dan is Over Morgen op zoek naar jou!

Wat voor een soort collega zoeken wij?

Wij zoeken een ondernemende collega die een track record heeft in de ruimtelijke economie, organisatie en/of ontwikkeling van bedrijventerreinen. Je hebt bij voorkeur commerciële advieservaring en affiniteit met duurzame gebiedsontwikkeling. Je hebt een drive om bedrijventerreinen een grote rol in de nieuwe energiestructuur van Nederland te geven en meer maatschappelijke waarde toe te laten voegen aan een duurzame leefomgeving.

Wat ga je bij ons doen?  

Jouw rol is die van inhoudelijk adviseur over de verduurzaming van bedrijventerreinen.

 • Je brengt je kennis en ervaring in bij opdrachtgevers om te komen tot een plan van aanpak om bedrijventerreinen slimmer te organiseren, te verduurzamen en toekomstbestendig te maken;
 • Je biedt bedrijven en bedrijventerreinen inzicht in de kansen die de energietransitie brengt en adviseert over de businesscase en neemt de lead in de uitvoering van duurzaamheidsaanpakken;
 • Je benut jouw en ons netwerk om nieuwe kansen om te zetten in opdrachten.


 Bij wie ga jij impact maken?  

Je werkveld bestaat uit bedrijventerreinen in heel Nederland.

Wat heb jij te bieden?

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de ruimtelijke economie;
 • Je beschikt over kennis en ervaring over ontwikkelstrategieën, businesscases, wetgeving en ruimtelijke ordening;
 • Je hebt een relevant netwerk, waardoor je een vanzelfsprekende gesprekspartner bent voor bedrijventerreinen en ondernemers;
 • Je wilt werken aan maatschappelijke opgaven en hebt sterke affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling en de energietransitie;
 • Je hebt bij voorkeur commerciële advieservaring.

   

Wie zijn wij?  

Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau met ruim 80 adviseurs. Over Morgen werkt op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is impact te maken voor een duurzame leefomgeving. Elke dag opnieuw kijken we hoe we de wereld om ons heen kunnen verbeteren. We bedenken en realiseren oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat Over Morgen drijft. Wij werken voor de gevestigde orde en voor nieuwkomers in de publieke en private sector in Nederland.  

De thema’s waaraan wij werken: energie uit zon & wind, de Omgevingswet, gebiedsvernieuwing, vastgoed, de warmtetransitie, energie & klimaat, duurzame mobiliteit en gebiedseconomie. Data is altijd een belangrijk onderdeel in onze adviezen. Daar waar mogelijk werken we integraal aan vraagstukken.  

Wat bieden we jou?  

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelfsturend en alle medewerkers hebben een ondernemende instelling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor kennissessies, vrijdagmiddagborrels, ons jaarlijkse ski-event en meer leuke activiteiten. Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV.  

Arbeidsvoorwaarden  

Bij ons maak je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:  

 • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;  
 • Duurzame mobiliteitsregeling;  
 • Premievrij pensioen; 
 • Bonusregeling; 
 • Laptop en telefoon; 
 • Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.

    

Ga jij deze uitdaging aan?  

Stuur dan je cv met motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 303 68 00 en vraag naar Lisa Olsthoorn. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 17 januari 2020.