Help jij ons om de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit op een concrete manier vorm te geven? Ben jij overtuigd van nut en noodzaak van een duurzame toekomst? Ben je geïnteresseerd in technologische innovaties en gedragsverandering en heb je ervaring in het werkveld van smart mobility? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je bij ons doen?

Wij zoeken een gedreven adviseur duurzame mobiliteit die vanuit de thema’s van mobiliteit en ruimtelijke ontwikkeling het verschil gaat maken voor onze publieke en private opdrachtgevers. Jij zet je in voor slimme en schone mobiliteit. Je werkt aan concrete en haalbare mobiliteitsconcepten. Je verbindt slimme mobiliteitsoplossingen aan andere werkvelden binnen Over Morgen en bij onze klanten. Bijvoorbeeld in gebiedsontwikkelingen voor overheden of ontwikkelaars. Of onze eigen MaaS-dienst, waarmee we de Zuidas van Amsterdam bereikbaar houden en zorgen voor een modal shift bij werknemers. We geven advies en waar we kansen zien, investeren we mee. Je bent een aanpakker én je hebt een ondernemende houding.

Onze mobiliteit is verantwoordelijk voor ongeveer 30 procent van de CO2-uitstoot in Nederland en tegelijkertijd staat de bereikbaarheid van onze steden fors onder druk. Over Morgen werkt aan een betere leefomgeving en wil de transitie naar een schone en slimme mobiliteit versnellen. Slimme mobiliteit is een onmisbare schakel om dit te bereiken. Help jij ons mee?


Wat heb jij te bieden?

• >5 jaar ervaring op het gebied van Smart Mobility
• Een eigen visie op mobiliteit van de toekomst
• Resultaatgericht
• Ondernemend
• Zelfverzekerd; gaat weerstand niet uit de weg
• Advieservaring is een pré
• Afgeronde WO opleiding

Wie zijn wij?

Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau met ruim 90 adviseurs. Wij werken op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Ons doel is impact te maken voor een toekomstbestendige leefomgeving. We bedenken en realiseren oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat Over Morgen drijft. Wij werken voor de gevestigde orde en voor nieuwkomers in de publieke- en private sector in Nederland.


De thema’s waaraan wij werken zijn: energie uit zon & wind, de Omgevingswet, gebiedsvernieuwing, vastgoed, de warmtetransitie, energie & klimaat, duurzame mobiliteit en gebiedseconomie. Data is altijd een belangrijk onderdeel in onze adviezen. Daar waar mogelijk werken we integraal aan vraagstukken.

Wat bieden we jou?

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelforganiserend en alle medewerkers hebben een ondernemende instelling. Er wordt hard gewerkt bij Over Morgen omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen. Tegelijkertijd maken we bewust tijd voor (digitale) kennissessies, (virtuele) vrijdagmiddagborrels en meer leuke activiteiten. Onze thuisbasis is een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met het OV. Momenteel werken we voornamelijk thuis in verband met corona.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons heb je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:

  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;
  • Duurzame mobiliteitsregeling;
  • Pensioen;
  • Bonusregeling;
  • Laptop en telefoon;
  • Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.


Ga jij deze uitdaging aan?

Neem contact op met Barry Scheers van kWh People: tel 06 27 33 28 67, barry.scheers@kwh-people.com