Wil jij je begeven in de frontlinie van de energietransitie? Bedenken welke alternatieven er moeten komen voor aardgas in de gebouwde omgeving en gemeentes, woningcorporaties en netwerkbedrijven helpen om deze transitie te maken? Dan is Over Morgen op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

In deze functie adviseer je overheden, woningcorporaties en netwerkbedrijven bij het verduurzamen van onze leefomgeving. Dat doe je samen met 80 collega’s waarvan er ca. 25 aan het thema Energietransitie werken. Jouw rol is die van inhoudelijk adviseur. Je hebt verstand van de gebouwde omgeving, verschillende alternatieven voor aardgas en je hebt een gevoel bij de techniek erachter. In teams ben je de inhoudelijke steunpilaar voor zowel de projectleider als de opdrachtgever die vanuit kennis en ervaring adviseert, maar je bent er ook niet vies van om af en toe zelf een project te leiden. Je voelt aan waar stakeholders mee zitten en je weet adviezen altijd met de juiste toon in woord en schrift over te brengen. Je hebt minimaal twee, en maximaal acht jaar ervaring. Herken je je hierin? Dan gaan we graag met je in gesprek!


Hoe ga je impact maken?

Je corebusiness is inhoudelijk adviseren over de energietransitie. Je brengt je kennis en ervaring in voor de Transitievisies Warmte die alle gemeentes in 2021 moeten hebben, Wijkuitvoeringsplannen om wijken daadwerkelijk aardgasvrij te maken en je adviseert regio’s over de Regionale Energiestrategie (RES). Je voelt je comfortabel met data en cijfers en werkt samen met ons datateam om actuele kengetallen en technieken te implementeren in onze datatools. Daarnaast ben je inzetbaar voor overige projecten van Over Morgen binnen gebiedsontwikkeling of de energietransitie.


Wat vragen we van jou?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria:
• Minimaal 2 jaar werkervaring in de energietransitie, (duurzame) gebiedsontwikkeling of een aanverwant werkveld, met aantoonbare ervaring als adviseur met opdrachtgevers in de (semi)publieke sector;
• Je hebt aantoonbare kennis van de techniek achter de energietransitie, en kunt met gezag adviseren over alternatieven voor aardgas of duurzame elektriciteitsopwek;
• Je hebt hebt enige ervaring met energietransitiemodellen zoals Vesta MAIS en ETM.
• Je bent sensitief, resultaatgericht, communicatief en analytisch ingesteld;
• Een technische opleiding (bouwkunde, werktuigbouwkunde, energy science of aanverwante studie) geldt als een pré.


Wie zijn wij?

Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau, dat is gevestigd in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Wij werken aan een duurzame leefomgeving die maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek geeft. Die oplossingen vormgeven en óók waarmaken, dat is wat Over Morgen drijft. En dat doen we graag voor de gevestigde orde als voor nieuwkomers in de publieke en private sector in Nederland.
Je werkt met ambitieuze en gedreven professionals in een dynamische omgeving.

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur en in ons eigentijdse kantoor (een oude Zeepfabriek in Amersfoort) is veel ruimte voor eigen initiatief. Naast hard werken maken we graag tijd voor kennissessies, borrels, ons jaarlijkse ski-event en meer. Tevens richten we onze eigen organisatie ook vernieuwend in en dat biedt kansen voor de ondernemer in jou. Bovendien bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een duurzame mobiliteitsregeling, een laptop, een telefoon, een bonusregeling en pensioenregeling.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons maak je impact. In ruil daarvoor krijg je van ons:

  • Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring;
  • Duurzame mobiliteitsregeling;
  • Premievrij pensioen;
  • Bonusregeling;
  • Laptop en telefoon;
  • Volop kansen om jezelf te blijven uitdagen in het vak.

Ga jij deze uitdaging aan?
Mail je CV met motivatie naar info@overmorgen.nl of bel Rob Geldhof op 06 48832618 voor meer informatie. Wij ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 16 oktober.