Heb jij je afgelopen jaren als professional verdiept in het thema circulaire economie en ruimtelijke ontwikkeling? Zie jij de transitie naar een circulaire economie als één van de grootste uitdagingen en kansen van deze tijd? Dan is Over Morgen op zoek naar jou.

Wij zoeken een gedreven adviseur circulaire leefomgevingen die direct inzetbaar is om de transitie naar een circulaire economie bij onze opdrachtgevers te versnellen. Dit doe je door het formuleren en uitvoeren van concrete en gedragen plannen en projecten in de leefomgeving. Denken en doen dus!

Functie
Samen met ruim 80 inhoudelijk gedreven adviseurs werk jij aan het versnellen van de transitie naar een duurzame leefwereld. Het thema circulaire leefomgevingen is relatief nieuw en we zoeken een collega die ervaring en kennis meebrengt om dit thema te laten groeien.

Als adviseur circulaire leefomgevingen help je overheden werk te maken van een circulaire economie en ontwikkel je plannen en programma’s. Het brede thema circulaire economie vraagt om focus en jij helpt je opdrachtgevers hierbij met een aanpak waarin je lokale stakeholders betrekt en keuzes onderbouwt met data en praktijkervaringen. Daarnaast help je overheden, projectontwikkelaars en woningcorporaties bij het toe te passen van circulaire principes in bouwontwikkelingen.

Je werkt samen in een klein team energiek team van circulaire experts dat ‘buiten’ het verschil maakt. Samen laten jullie dit thema groeien.


Waarmee ga je aan de slag?

 • Je adviseert onze opdrachtgevers over wat circulaire economie is, waarom het van belang is en hoe opdrachtgevers dit kunnen toepassen in hun projecten.
 • Samen met gemeenten en stakeholders maak je visies en plannen voor de transitie naar een en circulaire economie en de uitvoeringdaarnaartoe.
 • Je adviseert op het thema circulair in integrale gebiedsvernieuwingen, samenwerkend met ontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundigen en gemeentes.
 • Je geeft namens onze opdrachtgevers leiding aan projectteams en organiseert processen met belanghebbenden zoals bewoners, ondernemers, eigenaren, initiatiefnemers en ontwikkelaars;  
 • Je werkt samen met collega’s, maar ook voor en met onze opdrachtgevers. Dit doe je zowel vanuit onze uitvalsbasis in Amersfoort als vanuit het kantoor van de opdrachtgever; 


Wat vragen wij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria: 

 • Minimaal 3 jaar werkervaring is een vereiste;
 • Intrinsieke motivatie en een eigen visie op de circulaire economie en ruimtelijke ontwikkelingen in een circulaire economie;
 • Ervaring als projectleider/-manager met het opstellen van (gebied)visies en uitvoeringsprogramma’s
 • Netwerk binnen het werkveld van circulaire economie bij overheden, woningbouwcorporaties en/of de bouwsector;
 • Affiniteit met ruimtelijke ontwikkelingen
 • Affiniteit met salesactiviteiten;
 • Zelfverzekerd; gaat weerstand niet uit de weg
 • Analytisch; weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden
 • Pragmatisch; steekt graag je handen uit de mouwen
 • Afgeronde HBO of WO-opleiding

Wat bieden we jou

Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau, dat is gevestigd in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Wij werken aan een duurzame leefomgeving die maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek geeft. Die oplossingen vormgeven en óók waarmaken, dat is wat Over Morgen drijft. En dat doen we graag voor de gevestigde orde als voor nieuwkomers in de publieke en private sector in Nederland.

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur en in ons eigentijdse kantoor (een oude Zeepfabriek in Amersfoort) is veel ruimte voor eigen initiatief. Naast hard werken maken we graag tijd voor kennissessies, borrels, ons jaarlijkse ski event en meer. Tevens richten we onze eigen organisatie ook vernieuwend in en dat biedt kansen voor de ondernemer in jou.

Bovendien bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, een duurzame mobiliteitsregeling, een laptop, een telefoon, een bonusregeling en pensioenregeling.

 
Ga jij de uitdaging aan? 

Stuur dan je cv met jouw motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 3036800 en vraag naar Thijs Aarden. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 16 januari 2020.