Heb jij je afgelopen jaren verdiept in het thema circulaire economie en de ruimtelijke leefomgeving? Zie jij de transitie naar een circulaire economie als één van de grootste uitdagingen en kansen van deze tijd? Wij zoeken een gedreven adviseur circulaire leefomgevingen die helpt om de transitie naar een circulaire economie bij onze opdrachtgevers te versnellen. Dit doe je door het formuleren en uitvoeren van concrete en gedragen plannen en projecten in de leefomgeving. Denken en doen dus!

Over Morgen werkt aan een betere en duurzame leefwereld en wil de transitie naar een circulaire leefomgeving versnellen. Ben jij overtuigd van het belang van een duurzame toekomst, wil je samen met een jong en energiek team dit thema laten groeien en buiten het verschil maken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Functie
Samen met ruim 80 inhoudelijk gedreven adviseurs werk jij aan het versnellen van de transitie naar een duurzame leefwereld. Het thema circulaire leefomgevingen is relatief nieuw en we zoeken een collega die zich inzet om dit thema te laten groeien. Als adviseur weet je nieuwe klanten te enthousiasmeren en te inspireren.

Als adviseur circulaire leefomgevingen help je overheden werk te maken van een circulaire economie en ontwikkel je plannen en programma’s. In het brede thema circulaire economie is focus nodig en jij helpt je opdrachtgevers hierbij met een aanpak waarin je lokale stakeholders betrekt en keuzes onderbouwt met data en praktijkervaringen. Dit doe je samen met een team van circulaire experts en je zoekt verbindingen met experts o.a. op gebied van duurzame energie & warmte, -mobiliteit, klimaatadaptatie en gebiedsvernieuwing. Daarnaast help je overheden, projectontwikkelaars en woningcorporaties bij het toepassen van circulaire principes in bouwontwikkelingen.

Waarmee ga je aan de slag?
• Je adviseert onze opdrachtgevers over wat circulaire economie is, waarom het van belang is en hoe opdrachtgevers dit kunnen toepassen in hun projecten
• Samen met gemeenten en stakeholders visies en plannen maken voor de transitie naar een en circulaire economie en (de uitvoering van) de routekaart daarnaartoe
• Je adviseert op het thema circulair in integrale gebiedsvernieuwingen, samenwerkend met ontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundigen en gemeentes
• Je geeft namens onze opdrachtgevers leiding aan projectteams en organiseert processen met belanghebbenden zoals bewoners, ondernemers, eigenaren, initiatiefnemers en ontwikkelaars
• Je werkt samen met collega’s, maar ook voor en met onze opdrachtgevers. Dit doe je zowel vanuit onze uitvalsbasis in Amersfoort als vanuit het kantoor van de opdrachtgever

Wat vragen wij?
Om succesvol te kunnen zijn in deze rol verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria:
• Minimaal 3 jaar werkervaring
• Intrinsieke motivatie en een eigen visie op de circulaire leefomgeving
• Netwerk binnen het werkveld van circulaire economie
• Affiniteit met salesactiviteiten
• Zelfverzekerd; gaat weerstand niet uit de weg
• Analytisch
• Pragmatisch; steekt graag je handen uit de mouwen
• Advies- en projectmanagementervaring
• Afgeronde HBO of WO-opleiding

Wat bieden we jou?
Over Morgen is een snelgroeiend adviesbureau, dat is gevestigd een oude zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort (goed per OV berekbaar). Wij werken aan een duurzame leefomgeving die maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op toekomstbestendige wijze een plek geeft. Die oplossingen vormgeven en ook waarmaken, dat is wat Over Morgen drijft. En dat doen we graag voor de gevestigde orde als voor nieuwkomers in de publieke en private sector in Nederland.

Wij hebben een open, informele bedrijfscultuur en in ons eigentijdse kantoor (een oude Zeepfabriek in Amersfoort) is veel ruimte voor eigen initiatief. Naast hard werken maken we graag tijd voor kennissessies, borrels, ons jaarlijkse ski-event en meer. Tevens richten we onze eigen organisatie ook vernieuwend in en dat biedt kansen voor de ondernemer in jou.

Bovendien bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, een duurzame mobiliteitsregeling, een laptop, een telefoon, een bonusregeling en pensioenregeling.

Ga jij de uitdaging aan?
Stuur dan je cv met jouw motivatie naar info@overmorgen.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via 033 303 68 00 en vraag naar Thijs Aarden. Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 16 oktober 2019.