Draai aan de juiste knoppen voor het klimaat en de portemonnee

Het CO2-neutraal maken van de woningportefeuille is een complexe en kostbare opgave voor woningcorporaties. Het is daarom belangrijk dat je dit doelmatig aanpakt.

Hoe maak je de juiste keuzes en besteed je het beperkte budget dat je hebt optimaal? Dat doe je door niet alleen te sturen op energielabels. Beter is het om te sturen op meer relevante duurzaamheidsindicatoren, zoals CO2-uitstoot. 

Verduurzamen doe je met visie en een slimme strategie. Oftewel: met CO2-sturing. Met behulp van de Over Morgen CO2-sturingstool draai je aan de juiste knoppen voor het klimaat en de portemonnee. 

Zo werkt de CO2-sturingstool van Over Morgen:

Een strategisch plan voor jouw woningportefeuille

Het is nodig om nu te starten met het plannen van ingrepen en het begroten van investeringen in het verduurzamen van de warmtevoorziening.

De adviseurs van Over Morgen helpen jou bij het kiezen van de juiste configuratie van maatregelen op complexniveau.

Gertjan Wolleswinkel: ‘We focussen met de CO2-sturingstool op het totale pakket aan maatregelen. Zo zorg je er als corporatie voor dat je de schaarse middelen doelmatig inzet met een maximale besparing op aardgas, CO2 en woonlasten in de tijd.’  

Gertjan Wolleswinkel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woningcorporatie?

Neem vrijblijvend contact op met Gertjan.

gertjan.wolleswinkel@overmorgen.nl

Tel. 06 51 672 316

CO2 monitoring

Nieuws over het verduurzamen van de woningportefeuille

Aan de slag!

Verduurzaming is een integraal onderdeel van vastgoedsturing, waarbij leren en verbeteren van groot belang is. Koppel daarom CO2-sturing aan de lopende vastgoedsturingsprocessen voor een optimaal resultaat. 

Blijf in verbinding met Over Morgen

Wat vind jij van onze visie en aanpak? Volg ons op social media en laat van je horen. Dat kan via info@overmorgen.nl of neem rechtstreeks contact op met één van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.