Ons werk gaat over morgen

Gebieds­vernieuwing

Wij werken aan binnenstedelijke transformatie, aan het ontwikkelen van nieuwe wijken en het verduurzamen van bestaande wijken en gebieden.

Duurzame mobiliteit

Zowel het veranderen van ons mobiliteitsgedrag als het verschonen van onze vervoersmodaliteiten is nodig om onze steden leefbaar en bereikbaar te houden.

Omgevingswet

De Omgevingswet komt eraan: misschien wel de grootste wetswijziging sinds de invoering van de Grondwet. Wij zien de Omgevingswet als katalysator om in de buitenruimte het verschil te maken.

Energie & klimaat

De opgave van de energietransitie dringt maatschappelijk door. Nu moeten we van praten naar bewegen.

Warmte­transitie

De warmtetransitie zit een stroomversnelling. Gebouw- en woningeigenaren moeten aan de slag met het aardgasvrij maken van hun bezit.

Gebieds­economie

Waardecreatie is de motor waarop gebiedsontwikkeling draait. Wij zoeken en creëren waarde om tot haalbare ontwikkelingen te komen.

Vastgoed

Vastgoed geeft vorm aan de leefomgeving waarin wij werken, wonen en leven. Elk vastgoedobject en gebied is uniek en vraagt om aandacht.

Zon

De verduurzaming van onze energievoorziening zal de komende jaren in een versnelling komen en onze energiebronnen vernieuwen.

Heb je een andere vraag?

Nieuws & blogs

nieuws

Over Morgen vult voorzitterschap Stadsakkoord Utrecht in

In het coalitieakkoord van de gemeente Utrecht legde de gemeente een duidelijke ambitie neer. Het huidige college wil komen tot twee stadsakkoorden. Eén over wonen, de ander over Utrecht aardgasvrij. Hoe zorg je voor een fijn woonmilieu in een stad vol verdichtingsopgaven, waarbij de gehele woonvoorraad op termijn ook nog aardgasvrij moet worden? Over Morgen…


Lees het hele artikel
Zaïda Thépass blogt:

"Huisje, boompje…crisis?"

De laatste tijd gaan er geruchten rond dat we aan de vooravond staan van een nieuwe crisis. In een serie van drie blogs worden alledaagse onderdelen van het leven in relatie gebracht met de crisis. In deze blog neemt collega Zaïda Thépass jullie mee in haar overwegingen bij de zoektocht naar haar eerste woning.   …


Lees de blog van Zaïda

Wie wij zijn

Over Morgen bestaat uit mensen met de drang de wereld een stukje beter te maken. Denkers en doeners. Specialisten en generalisten. Nuchter en op de uitkijk naar wat de toekomst brengt. Zo blijven we relevant in een veranderende wereld.