Ons werk gaat over morgen

Gebieds­vernieuwing

Wij werken aan binnenstedelijke transformatie, aan het ontwikkelen van nieuwe wijken en het verduurzamen van bestaande wijken en gebieden.

Duurzame mobiliteit

Zowel het veranderen van ons mobiliteitsgedrag als het verschonen van onze vervoersmodaliteiten is nodig om onze steden leefbaar en bereikbaar te houden.

Omgevingswet

De Omgevingswet komt eraan: misschien wel de grootste wetswijziging sinds de invoering van de Grondwet. Wij zien de Omgevingswet als katalysator om in de buitenruimte het verschil te maken.

Energie & klimaat

De opgave van de energietransitie dringt maatschappelijk door. Nu moeten we van praten naar bewegen.

Warmte­transitie

De warmtetransitie zit een stroomversnelling. Gebouw- en woningeigenaren moeten aan de slag met het aardgasvrij maken van hun bezit.

Gebieds­economie

Waardecreatie is de motor waarop gebiedsontwikkeling draait. Wij zoeken en creëren waarde om tot haalbare ontwikkelingen te komen.

Vastgoed

Vastgoed geeft vorm aan de leefomgeving waarin wij werken, wonen en leven. Elk vastgoedobject en gebied is uniek en vraagt om aandacht.

Zon

De verduurzaming van onze energievoorziening zal de komende jaren in een versnelling komen en onze energiebronnen vernieuwen.

Heb je een andere vraag?

Nieuws & blogs

nieuws

Over Morgen organiseert kennissessies met Atriensis

De energietransitie is een heel karwei. Woningcorporaties en particuliere huiseigenaren moeten binnen woonwijken wel samen optrekken wil een wijk van het gas af. Maar hoe pak je dat nu aan, waar begin je? Bij Over Morgen zien we dat onze opdrachtgevers worstelen met deze vraagstukken. Samen met Atriensis organiseren we daarom drie kennissessies. We moeten…


Lees het hele artikel
Harmen Bakker blogt:

"Eén jaar zelforganisatie: waar staan we en hoe verder?"

Ongeveer een jaar geleden startten we bij Over Morgen met de ontwikkeling naar een Zelf-sturende organisatie. Of is het Zelf-organiserend? Of Samen-organiserend? Onze directeur Harmen Bakker kijkt terug én vooruit. De komende zal hij vaker bloggen over dit onderwerp. Zelfsturing, zelforganisatie, samen-organiseren: Hoe je de ontwikkeling noemt is voor ons ondergeschikt, wat we willen is…


Lees de blog van Harmen

Wie wij zijn

Over Morgen bestaat uit mensen met de drang de wereld een stukje beter te maken. Denkers en doeners. Specialisten en generalisten. Nuchter en op de uitkijk naar wat de toekomst brengt. Zo blijven we relevant in een veranderende wereld.