Ons werk gaat over morgen

Gebieds­vernieuwing

Wij werken aan binnenstedelijke transformatie, aan het ontwikkelen van nieuwe wijken en het verduurzamen van bestaande wijken en gebieden.

Duurzame mobiliteit

Zowel het veranderen van ons mobiliteitsgedrag als het verschonen van onze vervoersmodaliteiten is nodig om onze steden leefbaar en bereikbaar te houden.

Omgevingswet

De Omgevingswet komt eraan: misschien wel de grootste wetswijziging sinds de invoering van de Grondwet. Wij zien de Omgevingswet als katalysator om in de buitenruimte het verschil te maken.

Energie & klimaat

De opgave van de energietransitie dringt maatschappelijk door. Nu moeten we van praten naar bewegen.

Warmte­transitie

De warmtetransitie zit een stroomversnelling. Gebouw- en woningeigenaren moeten aan de slag met het aardgasvrij maken van hun bezit.

Gebieds­economie

Waardecreatie is de motor waarop gebiedsontwikkeling draait. Wij zoeken en creëren waarde om tot haalbare ontwikkelingen te komen.

Vastgoed

Vastgoed geeft vorm aan de leefomgeving waarin wij werken, wonen en leven. Elk vastgoedobject en gebied is uniek en vraagt om aandacht.

Zon

De verduurzaming van onze energievoorziening zal de komende jaren in een versnelling komen en onze energiebronnen vernieuwen.

Heb je een andere vraag?

Nieuws & blogs

nieuws

Margo Meijer maakt overstap naar Over Morgen

Margo Meijer start als senior adviseur integrale gebiedsontwikkeling bij Over Morgen. Hiervoor werkte zij als directeur bij ingenieursbedrijf Aveco de Bondt en als afdelingsmanager Grondzaken en Vastgoed bij de gemeente Ede. Bij Over Morgen gaat zij complexe ruimtelijk vraagstukken en integrale gebiedsontwikkeling verder brengen. Margo Meijer is technisch bedrijfskundig opgeleid aan de Universiteit Twente. Na…


Lees het hele artikel
Stefan Kop blogt:

"Warmteopslag als noodzakelijke schakel in de energietransitie"

Het einde van het jaar nadert. Tijd van de goede voornemens en de voorspellingen. Wie zal landskampioen worden, wordt het een goed schaatsjaar en overleeft Rutte III 2019? Aan bovenstaande voorspellingen ga ik mij niet wagen, wel durf ik te stellen dat 2019 het jaar gaat worden waarin we veel meer gaan horen en zien…


Lees de blog van Stefan

Wie wij zijn

Over Morgen bestaat uit mensen met de drang de wereld een stukje beter te maken. Denkers en doeners. Specialisten en generalisten. Nuchter en op de uitkijk naar wat de toekomst brengt. Zo blijven we relevant in een veranderende wereld.