Ons werk gaat over morgen

Gebieds­vernieuwing

Wij werken aan binnenstedelijke transformatie, aan het ontwikkelen van nieuwe wijken en het verduurzamen van bestaande wijken en gebieden.

Duurzame mobiliteit

Zowel het veranderen van ons mobiliteitsgedrag als het verschonen van onze vervoersmodaliteiten is nodig om onze steden leefbaar en bereikbaar te houden.

Omgevingswet

De Omgevingswet komt eraan: misschien wel de grootste wetswijziging sinds de invoering van de Grondwet. Wij zien de Omgevingswet als katalysator om in de buitenruimte het verschil te maken.

Energie & klimaat

De opgave van de energietransitie dringt maatschappelijk door. Nu moeten we van praten naar bewegen.

Warmte­transitie

De warmtetransitie zit een stroomversnelling. Gebouw- en woningeigenaren moeten aan de slag met het aardgasvrij maken van hun bezit.

Gebieds­economie

Waardecreatie is de motor waarop gebiedsontwikkeling draait. Wij zoeken en creëren waarde om tot haalbare ontwikkelingen te komen.

Vastgoed

Vastgoed geeft vorm aan de leefomgeving waarin wij werken, wonen en leven. Elk vastgoedobject en gebied is uniek en vraagt om aandacht.

Zon

De verduurzaming van onze energievoorziening zal de komende jaren in een versnelling komen en onze energiebronnen vernieuwen.

Heb je een andere vraag?

Nieuws & blogs

nieuws

Over Morgen maakt ontwikkel-perspectief Spoorzone Gouda

In de Goudse Spoorzone worden de komende jaren 1.000 woningen ontwikkeld. Over Morgen helpt daarbij door inzet van kennis en kunde via de zogeheten Vliegende Brigade van de Provincie Zuid-Holland. Deze Vliegende Brigade is in het leven geroepen om de woningbouw in de provincie te versnellen. In Zuid-Holland moeten tot 2025 honderdduizend woningen gebouwd worden.…


Lees het hele artikel
Tomas Mathijsen blogt:

"Waterstof zonder spijt – zorgvuldig omgaan met de infrastructuur"

Eerder pleitte ik in deze blog voor de selectieve inzet van waterstof, voornamelijk in het zwaarder vervoer en in de grondstoffenindustrie. Deze boodschap verkondigde ik nogmaals in mijn presentatie gisteren op het Nationaal Buisleidingen Platform. De keuzes die we maken voor waterstof hebben invloed op keuzes voor onze aardgasinfrastructuur. Het is namelijk mogelijk om gasnetten…


Lees de blog van Tomas

Wie wij zijn

Over Morgen bestaat uit mensen met de drang de wereld een stukje beter te maken. Denkers en doeners. Specialisten en generalisten. Nuchter en op de uitkijk naar wat de toekomst brengt. Zo blijven we relevant in een veranderende wereld.