Energie is er altijd.

Elke dag komt de zon op. Daar hoeven we niets voor te doen. Energie is er namelijk altijd. Het slim gebruiken is een kwestie van balans tussen geven en nemen.

Over Morgen helpt bij het zoeken naar de juiste balans. De balans tussen economie, ecologie en maatschappij. Tussen opwekking en gebruik. Tussen de korte en lange termijn. Altijd met het vizier op de toekomst. Want wat we vandaag geven, krijgen we morgen terug.

Over Morgen creëert evenwicht in vraagstukken van de energietransitie. Met oplossingen voor zonnevelden, lokaal opwekken, warmtenetten en elektrisch vervoer.


Actueel


Over Morgen blogt

Size does (not) matter!

“Het gaat om kwaliteit, niet om kwantiteit.” Ik probeerde mezelf nog even wat moed in te praten voordat ik in Beijing het podium op moest. Ik was uitgenodigd op het Chinese International ‘Forum on Electric Vehicle Pilot Cities and Industrial …
Lees meer

Nieuws

Aan de slag met ons talent

De persoonlijke ontwikkeling van onze jonge collega’s bij Over Morgen is ons heel wat waard. Daarom hebben we samen met ORMIT een ontwikkelprogramma voor ze uitgedacht. Dinsdag 20 juni was de officiële kick-off van het programma. Negen collega’s staan in de startblokken …
Lees meer

Simple Share Buttons